Cursus

Anti- slipcursus

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het Westen van Brabant voor een slipcursus. Op ons unieke verkeersveiligheidsterrein in Goes geven wij met grote regelmaat sliptrainingen. Deze trainingen zijn educatief, opwindend en hartstikke leuk! Bovendien stap je na het volgen van onze veiligheids- en antisliptraining beter voorbereid in je auto. Je leert op de juiste manier reageren, wanneer je met je auto in de slip dreigt te raken.

Er bestaan verschillende mogelijkheden om een slipcursus bij Dek te volgen. Voor particulieren hebben wij de mogelijkheid om in te schrijven op onze trainingen voor open inschrijving. Dit zijn vaste geplande data voor een hele dag of voor een halve dag. Daarnaast is het ook mogelijk om een individuele slipcursus in te plannen. Op deze pagina staan deze mogelijkheden uitgewerkt.

Leerzaam en toch leuk
Leerzaam en toch leuk
Uniek eigen slipterrein
Uniek eigen slipterrein
Leuk dagje uit
Leuk dagje uit
Slipcursussen

Meer informatie

Inhoud van de anti-slipcursus

Binnen de verschillende vormen van de Anti-slipcursus behandelen wij een stuk theorie en uiteraard veel praktijk. Binnen de theorie kun je denken aan ongevalsoorzaken, reactietijd, banden techniek, bochten techniek en remafstand. Op het gebied van praktijk gaan we de theorie-onderwerpen ondervinden. Denk hierbij aan noodstops op verschillende soorten wegdek. Daarnaast zal er ook een stuk remmen, uitwijken en bochten rijden/remmen behandeld worden. Leuk, maar toch leerzaam!

Prijzen

Alle prijzen worden weergegeven op basis van een eigen voertuig van de kandidaat. Dit adviseren wij als Dek Opleidingen ook sterk omdat u in deze situaties met uw eigen voertuig weet te reageren op de bijzondere situaties.

ROSO privé cursus: voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen via 0113-223140 zodat wij op basis van uw wensen en verhaal een advies kunnen geven.

Soort cursus Kosten
Anti-slipcursus halve dag € 90,00
Anti-slipcursus hele dag € 180,00
Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Slipcursus instructeurs

Alex

Alex

Paul

Paul W

Ko

Ko

jan autoinstructeur

Jan

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens