Opleiding

Awareness Gevaarlijke Stoffen

Binnen veel organisaties in de transport en Logistieke sector worden uiteenlopende gevaarlijke stoffen opgeslagen, overgeslagen, afgevuld, vervoerd en geladen en gelost. Chauffeurs boven de vrijgestelde hoeveelheden zijn hiervoor speciaal opgeleid. Ook andere medewerkers binnen het bedrijf moeten zich bewust zijn van de risico’s met het omgaan van gevaarlijke stoffen. Daarom bieden wij de cursus awareness gevaarlijke stoffen aan. Deze cursus maakt medewerkers onder andere bewust van de gevaren en werkingen van de verschillende stoffen. Dit komt de veiligheid binnen uw bedrijf ten goede.

Cursus awareness gevaarlijke stoffen
Kan meetellen voor de code 95
Kan meetellen voor de code 95
Opleidingen incl. examen in 1 dag
1-daagse opleiding
Opleiding op maat
Flexibele planning

Meer informatie

ADR Awareness Gevaarlijke Stoffen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen voor de ADR training bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens