Cursussen

Cursus Veilig werken langs de weg

Dek Opleidingen is dè opleider in Zuidwest Nederland op het gebied van de verschillende Veilig werken langs de weg cursussen. Met vestigingen in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen kun je bij ons op meerdere locaties terecht voor een grote verscheidenheid aan veiligheidstrainingen. Naast de opleidingen op de verschillende locaties van Dek Opleidingen verzorgen wij ook verschillende  opleidingen op locatie van de klant, zo ook Veilig werken langs de weg. Dek Opleidingen heeft in het verleden al tal van in-company trainingen in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland verzorgd.

Voor meer informatie kun je hieronder klikken op 1 van de opleidingsmogelijkheden.

Cursus veilig werken langs de weg
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Opleidingen incl. examen in 1 dag
Opleidingen incl. examen in 1 dag
Code 95 nascholing mogelijk
Code 95 nascholing mogelijk

Subsidie?

Voor de Agrarische en Groene sector zijn er subsidiemogelijkheden door middel van het fonds Colland Arbeidsmarkt. Kijk hier voor meer informatie of je in aanmerking komt voor de subsidie.

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens