Cursus

Haal je VCA bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor Basisveiligheid VCA en VCA VOL. Met opleidingslocaties in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen hebben kunnen wij onze klanten relatief dichtbij huis helpen. Bovendien heeft Dek Opleidingen de mogelijkheid om in-company trainingen te geven. 

Op deze pagina vind je meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden.
 

Uitgebreid aanbod leermiddelen
E-learning mogelijk
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Examens in andere talen mogelijk
Examens in andere talen mogelijk
Basis en VOL mogelijk
Basis en VOL mogelijk
VCA Basis en VCA VOL

Meer informatie

Examen VCA

Aan het einde van de opleidingsdag wordt het examen aansluitend afgenomen. Omdat het tempo tijdens de VCA training redelijk hoog ligt, adviseren wij deelnemers om van tevoren het boek bij ons op te halen. Wanneer dit van tevoren doorgenomen wordt, verhoogt men de slaagkans aanzienlijk en is het mogelijk om tijdens de cursus gericht vragen te stellen aan de docent. Het is mogelijk om VCA examen in een andere taal te doen.

Code 95

Het is mogelijk om een opleiding VCA mee te laten tellen voor de verplichte nascholing beroepschauffeurs (code 95). Per cursus dag telt de opleiding mee voor 7 uur nascholing theorie.

Meer informatie over Code 95

Cursus VCA

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van een cursus VCA? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Team Veiligheid

Peter

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens