Opleiding

VCA certificaat

Haal het VCA certificaat bij Dek Opleidingen. De opleider in Zeeland en West-Brabant op het gebied van veiligheid. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het certificaat is bedoeld voor medewerkers of leidinggevenden binnen bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren. Dit certificaat wordt door steeds meer werkgevers en opdrachtgevers geëist om de veiligheid, gezondheid en milieuvriendelijkheid te waarborgen en bedrijfsongevallen te voorkomen. 

Je kunt bij ons terecht voor een Vol VCA en VCA Basis certificaat. We verzorgen de cursussen op onze locaties in Goes, Halsteren, Terneuzen en Breda. Daarnaast kunnen we de cursussen ook verzorgen op locatie van de klant. Kijk direct in de cursusagenda voor een geschikte datum of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Naar cursusagenda

Vraag offerte aan
 

Het VCA certificaat
Uitgebreid aanbod leermiddelen
E-learning mogelijk
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Examens in andere talen mogelijk
Examens in andere talen mogelijk
Basis en VOL mogelijk
Basis en VOL mogelijk
Meer informatie

over het VCA certificaat halen

VCA cursus kosten

Ben je benieuwd naar wat de VCA cursus voor kosten met zich meebrengt? Neem dan contact met ons op voor advies op maat en het bespreken van de mogelijkheden. 

Bel ons 

Vraag offerte aan

VCA code 95

Telt VCA mee voor code 95? Het is inderdaad mogelijk om de VCA cursus mee te laten tellen voor code 95. Hierbij is het wel van belang dat de volledige cursus wordt gevolgd om te voldoen aan de eisen van het CCV. De VCA cursus kan meetellen voor 7 uur nascholing theorie. 

Meer informatie over Code 95

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor het VCA certificaat. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Team Veiligheid

Peter

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens