Cursus

Haal je EHBO (herhaling) certificaat bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor de cursus Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO). Met locaties in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen hebben wij al veel klanten geholpen aan het EHBO certificaat. Wij verzorgen bovendien in-company trainingen om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en in de aandacht voor veiligheid.

Met code 95 mogelijk
Met code 95 mogelijk
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Oranje Kruis examen mogelijk
Oranje Kruis examen mogelijk
Inhoud

Inhoud EHBO opleiding

Bij EHBO is er sprak van 5 belangrijke punten: stoornissen in de vitale functies, ernstige bloedingen, wonden, botbreuken en ontwrichting, oogletsel, warmte en koude letsels, vergiftiging en elektriciteitsletsels. Deze worden uiteraard tijdens de opleiding behandeld. De inhoud is overeenkomstig met de eisen van het Oranje Kruis.

Deze training duurt 6 dagdelen. Bij een herhaling gaat het om 2 dagdelen. 

Code 95

Het is mogelijk om een opleiding EHBO mee te laten tellen voor de verplichte nascholing beroepschauffeurs (code 95). De cursus telt mee voor 7 uur nascholing theorie.

Meer informatie over Code 95

EHBO opleiding

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen voor de EHBO training bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Team veiligheid

Peter van O

Hans B

Ron

Marius

Marius

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens