Cursus

Veilig werken langs de weg (CROW 96B)

De opleiding Veilig werken langs de weg is bestemd voor deelnemers die werken op de openbare weg, zoals medewerkers van Provinciale en Rijkswaterstaat, Waterschappen en Gemeenten, maar ook medewerkers van aannemers die actief zijn in de GWW-sector en gebruik maken van de CROW-publicatie 96b.

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen Brabant voor de opleiding veilig werken langs de weg. Met locaties in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen bieden wij onze klanten meerdere opleidingsmogelijkheden. Bovendien verzorgen wij de opleiding in-company.

Meer informatie over deze opleiding vind je verder op deze pagina.

in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Opleidingen incl. examen in 1 dag
Opleidingen incl. examen in 1 dag
Code 95 nascholing mogelijk
Code 95 nascholing mogelijk
Veilig werken langs de weg

Meer informatie

Opleiding veilig werken langs de weg (CROW 96B)

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van de opleiding veilig werken langs de weg (CROW 96B) bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens