2todrive: begeleid rijden

Wanneer je 17 jaar bent mag je praktijk examen doen, maar vanaf 18 jaar mag je pas zelfstandig rijden. Hoe zit dat? Met 2todrive mag je vanaf 17 jaar auto rijden met een begeleider. Lees hieronder meer over het rijden met een begeleider. 

  • Theorie-examen: vanaf 16 jaar
  • Rijlessen volgen: vanaf 16,5 jaar
  • Praktijkexamen: vanaf 17 jaar
  • Zelfstandig rijden: vanaf 18 jaar
2todrive begeleid rijden
Gratis theoriecursus voor praktijkleerlingen
Uitgebreide theoriecursus
Opleiding op maat
Flexibele planning
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Goedkoop opleidingspakket
Goedkoop opleidingspakket

2todrive regels en begeleidingspas auto

Coaches en begeleiderspas:

Wil jij je rijbewijs voor de personenauto halen als je 17 jaar bent? Tot je 18e heb je dan een begeleider in de auto nodig. Als je 16,5 jaar bent, mag je de begeleiderspas aanvragen voor jouw begeleider (ook wel coach genoemd). Bedenk op tijd wie jouw coach(es) wordt(en).  Klik hier om jouw coaches aan te melden. Via die link vind je ook de eisen die worden gesteld aan je coaches.

Na het aanmelden van jouw coaches kun je de begeleiderspas van 2toDrive aanvragen. Klik hier voor het aanvragen van de begeleiderspas. Trouwens, het aanmelden van een begeleider is gratis, maar de aanvraag van een pas kost wel geld. Dit zit niet bij de rijopleiding inbegrepen.

Vraag je pas op tijd aan. Je kunt je rijbewijs alleen op je 17e aanvragen bij de gemeente wanneer je in het bezit bent van een begeleiderspas. Heb je vragen over 2toDrive of het aanvragen van de begeleiderspas? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-870077
 

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op

Ik wil
Ik ben