Opleiding

Zo haal jij je auto theorie!

Ben je klaar om je auto theorie te halen? Bij Dek Opleidingen hebben we alles in huis om jou te laten slagen! Zo kunnen we bij het CBR het theorie examen auto voor je aanvragen, helpen we je graag op weg met de voorbereiding op het examen. Hierbij kijken we wat het beste bij jou past. Zo kun je bij ons enkel een theorieboek afnemen, maar ook klassikale dag cursus volgen om de auto theorie te leren.

Je mag deelnemen aan het theorie examen als je 16 jaar bent. Als je slaagt is het theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.  

bel ons 

contact
 

Auto theorie
Uitgebreid aanbod leermiddelen
Uitgebreid aanbod leermiddelen
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Uitgebreid aanbod leermiddelen
E-learning mogelijk

Theorie examen leren

Het is belangrijk dat je op tijd begint met je theorie-examen leren. Landelijk slaagt minder dan de helft in één keer voor de theorie auto. Onderschat de moeilijkheid dus niet bereid het dus goed voor. 
Op tijd je theoriecertificaat in handen hebben brengt veel voordelen met zich mee:

  • Als je de theorie al goed in je hoofd hebt zitten helpt dit tijdens je praktijklessen, omdat je de regels en borden beter snapt. 
  • Het kan een paar rijlessen schelen, dus bespaar je geld. 

Mocht je bij het CBR je theorie nog niet hebben gehaald, maar je bent al wel begonnen met praktijklessen? Dan kan je planning in gevaar komen. Je mag namelijk geen praktijkexamen doen wanneer je geen theoriecertificaat hebt. Ons advies is dus om altijd eerst te beginnen met de theorie. Zeker wanneer je een spoedopleiding wil volgen. 
 

theorie examen leren
Meer informatie

Auto theorie leren

Prijzen

Theorie examen kosten

Aan het leren en deelnemen van het theorie examen zitten kosten verbonden. Bekijk in het overzicht hiernaast de kosten voor het theorie examen auto. 

Soort Kosten
Theorieboek € 31,50
E-learning / speedtheorie inlogcode € 36,00
Online examentraining á 20 examens € 25,50
Theoriecursus inclusief e-learning € 105,00
Theoriecursus inclusief e-learning, theorieboek en theorie-examen € 152,50
Individuele begeleiding per les van 80 minuten € 80,00
Regulier theorie-examen € 51,00
Verlengd theorie-examen € 68,00
Individueel theorie-examen € 145,00
Engels theorie-examen € 61,00
Theorie-examens

Soorten examens theorie auto bij het CBR

Theorie-examen auto bij het CBR

Je kunt bij Dek Opleidingen terecht voor het aanvragen van je theorie-examen. Wij helpen jou graag bij het uitzoeken van een geschikte dag. Als je betaald hebt, nemen we de beschikbare data en tijden door en plannen we jouw examen. Je mag deelnemen aan het theorie-examen voor de auto als je 16 jaar bent. Als je bent geslaagd, dan is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Het theorie-examen duurt maximaal 30 minuten en bestaat uit 65 vragen. 25 vragen gaan over gevaarherkenning. Daarvan moet je er minimaal 13 goed hebben. Ook krijg je 12 vragen over de verkeersregels. Daarvan moet je er minimaal 10 goed beantwoorden. Tenslotte krijg je 28 vragen over verkeersinzicht, waarvan je er minimaal 25 goed moet hebben.
 

Aandachtspunten theorie-examens

  • Openingstijden CBR: helaas is het CBR normaal gesproken geopend op werkdagen tot ongeveer 16.00 uur. Daarom zullen scholen je vaak vrij geven voor het maken van je theorie-examen. Bespreek dit wel van tevoren met school zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  • Locatie CBR: in Zeeland kun je alleen examen doen bij het CBR in Goes. In West-Brabant kun je terecht in Breda. 

Heb je vragen over de verschillende theorie-examens of advies nodig? 

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op

Ik wil
Ik ben