Machtiging DigiD en gezondheidsverklaring

Wanneer je via ons een tussentijdse toets of praktijkexamen wil aanvragen, dan moet je twee dingen regelen. Allereerst moet je Dek Opleidingen machtigen om jouw examen aan te vragen. Ook moet je een Gezondheidsverklaring invullen.


Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je ons als rijschool kunt machtigen en hoe jij jouw Gezondheidsverklaring regelt.

Machtiging DigiD en Gezondheidsverklaring
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Gratis theoriecursus voor praktijkleerlingen
Uitgebreide theoriecursus
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Goedkoop opleidingspakket
Goedkoop opleidingspakket

Gezondheidsverklaring

Een Gezondheidsverklaring is een medische vragenlijst van het CBR. Die beoordeelt of je rijgeschikt bent en of je dus je rijbewijs mag halen. De Gezondheidsverklaring vul je in via de website van het CBR. Zo weet je of je aan de slag kunt met rijlessen en het praktijkexamen mag aanvragen. Pas als je deze hebt ingevuld, kunnen wij een praktijkexamen voor jou reserveren. 

Machtig jouw rijschool met DigiD

Zonder jouw machtiging kan Dek Opleidingen geen tussentijdse toets of praktijkexamen voor je reserveren (voor het theorie-examen is de machtiging niet nodig). Regel de machtiging zo snel mogelijk om vertraging in je planning te voorkomen. Machtigen doe je met DigiD. Heb je nog geen DigiD? Vraag die eerst aan. Hieronder vind je een handleiding.

Zo machtig je Dek Opleidingen:

1. Noteer ons rijschoolnummer: 5904G1
2. Geen DigiD? Vraag DigiD gratis aan op www.DigiD.nl. Je ontvangt deze dan met vijf dagen in huis.
3. Als je je DigiD binnen heb ga je naar de site mijn.cbr.nl en klik op het DigiD logo om in te loggen. Hier moet je dan je gebruikersnaam en wachtwoord invullen.
4. Voer ons rijschoolnummer in 5904G1 - Voer je adresgegevens in - Lees en ga akkoord met de voorwaarden van het CBR - Machtig de rijschool
5. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van het CBR van je machtiging.

Heb je vragen over het machtigen of lukt het niet? Neem dan contact met ons op via 0113-870077. We helpen je graag.

Contact

Formulier