Rijschool voor mensen met een beperking

Veiligheid in het verkeer staat bij ons voorop. Toch geloven we er in dat een beperking hiervoor geen obstakel hoeft te zijn. Dek Opleidingen is daarom de rijschool in de regio voor mensen met een lichamelijke beperking. Door middel van onze speciaal opgeleide instructeurs is het mogelijk om rijles te volgen en rijbewijs te behouden of halen met een beperking. Kijk op deze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op.

Bel ons

Rijschool voor mensen met een beperking
Eigen voertuig of voertuig Dek Opleidingen
Rijles in aangepast voertuig
Zeer ervaren instructeurs
Gespecialiseerde instructeurs
Leuk dagje uit
Zonder obstakels veilig op weg

Rijschool met aangepaste auto

Een lichamelijke beperking hoeft geen obstakel te zijn, omdat we als rijschool les geven in een aangepaste auto. Er zijn hedendaags zoveel aanpassingen mogelijk dat je tijdens de rijles met aangepaste auto verantwoord de weg op kunt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel ons 

Rijschool met aangepaste auto

Rijles met een handicap?

Onze gespecialiseerde instructeurs helpen je graag op weg met rijlessen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Bel ons

Rijbewijs halen met een beperking

Ook als je nog geen rijbewijs hebt is het meestal geen probleem om je rijbewijs te halen met een beperking. Als gespecialiseerde rijschool kun je bij ons ook terecht. Voordat je begint met rijlessen vul je de gezondheidsverklaring in via mijncbr.nl. zo weten de instructeurs precies waar je aan toe bent. Ook het examen is exact hetzelfde als een regulier examen. De examinator is speciaal opgeleid om examens af te nemen bij kandidaten met een lichamelijke beperking. Vooraf wordt je rapport ingelezen door de examinator. Wel heeft de examinator een medisch beroepsgeheim. Zo blijven je gegevens beschermd. 

Rijbewijs halen met een beperking
Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op

Ik wil
Ik ben