BHV en EHBO cursussen

Dek Opleidingen is specialist op het gebied van verschillende BHV en EHBO cursussen. Met vestigingen in Goes, Bergen op Zoom, Terneuzen en Breda kun je bij ons op meerdere locaties terecht voor een grote verscheidenheid aan veiligheidstrainingen. Naast de opleidingen op de verschillende locaties van Dek Opleidingen verzorgen wij ook verschillende BHV en EHBO opleidingen op locatie van de klant. Dek Opleidingen heeft in het verleden al tal van in-company trainingen in heel Nederland Verzorgd. 

Op onze locaties in Goes en Bergen op Zoom beschikken wij inmiddels over een modern veiligheidspraktijkcentrum. Op de manier kunnen de opleidingen verzorgd worden met situaties welke in de praktijk soortgelijk voorkomen. Meer informatie over ons unieke veiligheidspraktijkcentrum? Klik hier.

Meer informatie per opleiding is te vinden via de onderstaande opleidingsmogelijkheden.
 

Uitgebreide cursusagenda
Uitgebreide cursusagenda
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Veel subsidiemogelijkheden
Veel subsidiemogelijkheden
Met code 95 mogelijk
Met code 95 mogelijk
Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor de verschillende opleidingen. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte onvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens