Cursus

Haal je BHV (herhaling) bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is landelijk opleider voor bedrijfshulpverlening (BHV). Met locaties in Goes, Halsteren, Terneuzen en Breda hebben wij al veel klanten geholpen aan het BHV certificaat. Wij verzorgen onze BHV opleidingen op onze locaties in Goes en Halsteren in ons unieke veiligheidspraktijkcentrum.

Bovendien verzorgen wij ook in-company trainingen om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en in de aandacht voor veiligheid. Ook voor het herhalen van de training ben je bij Dek Opleidingen aan het juiste adres. Eventueel is het mogelijk om NIBHV examens af te nemen aansluitend aan de opleiding.

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Ook mogelijk met NIBHV
Ook mogelijk met NIBHV
Meer informatie

Over de BHV opleiding

BHV (herhaling) training

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen voor de BHV training bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda BHV basis

Hieronder vind je alle geplande BHV basis cursussen. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Inschrijven

Cursusagenda BHV herhaling

Hieronder vind je alle geplande BHV herhalingscursussen. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Team Veiligheid

Peter

Bryan J.

Bryan

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens