Cursus

Haal je BHV (herhaling) bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is landelijk opleider voor bedrijfshulpverlening (BHV). Met locaties in Goes, Bergen op Zoom, Terneuzen en Breda hebben wij al veel klanten geholpen aan het BHV certificaat. Wij verzorgen onze BHV opleidingen op onze locaties in Goes en Bergen op Zoom in ons unieke veiligheidspraktijkcentrum.

Bovendien verzorgen wij ook in-company trainingen om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en in de aandacht voor veiligheid. Ook voor het herhalen van de training ben je bij Dek Opleidingen aan het juiste adres. Eventueel is het mogelijk om NIBHV examens af te nemen aansluitend aan de opleiding.

Met code 95 mogelijk
Met code 95 mogelijk
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Ook mogelijk met NIBHV
Ook mogelijk met NIBHV
Inhoud

Inhoud van de BHV opleiding

De ontwikkelde modules bestaan in hoofdlijnen uit de volgende onderwerpen: 

  • Levensreddend handelen (bijvoorbeeld het aanleggen verbanden) 
  • Het toepassen van reanimatie & het gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED)
  • Brandbestrijding (bijvoorbeeld de verschillende blusmiddelen en het blussen van een beginnende brand) 
  • Ontruiming en alarmering 

De cursus wordt afgesloten met een examen. 

Code 95 en/of NIBHV

Het is mogelijk om een opleiding BHV mee te laten tellen voor de verplichte nascholing beroepschauffeurs (code 95). De cursus telt mee mee voor 7 uur nascholing theorie.

Meer informatie over Code 95

Wanneer de BHV cursus gevolgd dient te worden om een officieel NIBHV certificaat te behalen, is dat ook mogelijk bij Dek Opleidingen. Als voorbereiding op de cursus en als naslagwerk ontvangt u een NIBHV lesboek. Deelnemers ontvangen na het behalen van het examen het NIBHV certificaat.
 

BHV (herhaling) training

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen voor de BHV training bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Team Veiligheid

Peter

Bryan J.

Bryan

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens