Cursus

Haal je EHBO (herhaling) certificaat bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor de cursus Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO). Met locaties in Goes, Halsteren en Terneuzen hebben wij al veel klanten geholpen aan het EHBO certificaat. Wij bieden de EHBO trainingen zowel op open inschrijving aan, als voor besloten groepen. Wat betreft besloten groepen. Dit kan op de locatie van de klant of op onze locatie. Het voordeel van een in-company trainingen is dat de werknemers in hun eigen werkomgeving trainen.

Bekijk de beschikbare data in de cursusagenda of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Cursusagenda

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Uniek veiligheidspraktijkcentrum
Oranje Kruis examen mogelijk
Oranje Kruis examen mogelijk
Inhoud

Inhoud EHBO opleiding

Bij EHBO is er sprak van 5 belangrijke punten: stoornissen in de vitale functies, ernstige bloedingen, wonden, botbreuken en ontwrichting, oogletsel, warmte en koude letsels, vergiftiging en elektriciteitsletsels. Deze worden uiteraard tijdens de opleiding behandeld. De inhoud is overeenkomstig met de eisen van het Oranje Kruis.

Deze training duurt 6 dagdelen. Bij een herhaling gaat het om 2 dagdelen. 

Inhoud EHBO opleiding
Inschrijven via de

Cursusagenda

Hieronder vind je de geplande cursussen voor de EHBO opleiding. Heb je specifieke wensen of een groepsopgave? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. 

EHBO opleiding

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen voor de EHBO training bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Team veiligheid

Peter

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens