Busrijbewijs (D)

Wil je privé of professioneel gaan rijden met een personenbus voor meer dan 8 personen, dan moet je het busrijbewijs halen. Woon je in de regio Goes, Middelburg, Terneuzen of Bergen op Zoom? Kom dan naar Dek Opleidingen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw rijopleiding. Wij bieden de lessen voor het rijbewijs D aan in heel Zeeland en West-Brabant!

Waarom Dek Opleidingen?

  • Snel starten met je opleiding
  • Geen BTW voor particulieren
  • Hoog slagingspercentage

Informatie aanvragen

Opleiding op maat
€1.000,00 subsidie
Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Vaste instructeur
Vaste instructeur
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs

Rijbewijstraject

- Wil je jouw voertuig alleen privé gebruiken, dan kun je het rijbewijstraject volgen -

Wil je jouw voertuig alleen privé gebruiken, dan kun je het rijbewijstraject volgen. Na het afleggen van 2 theorie examens voor verkeer/techniek en administratie mag je de opleiding en het examen op de openbare weg afleggen. Wel moet je eerst medisch goedgekeurd zijn door het CBR. Hiervoor dien je een rijbewijskeuring te ondergaan bij een arbo-arts.

Informatie aanvragen

Nascholing Code 95

- Ga je professioneel goederen vervoeren dan moet je in het bezit zijn van Code 95 -

Ga je professioneel goederen vervoeren dan moet je in het bezit zijn van Code 95. Dit betekent dat je naast de 2 theorie examens van het rijbewijstraject nog een 3e theorie examen moet afleggen en 2 praktijktoetsen (manoeuvreren en laden/lossen). Bekijk hier onze Cursusagenda Nascholing Code 95.

Informatie aanvragen

Opleiding op maat

- We leggen uit hoe de opleiding er uitziet en wat je van ons kunt verwachten -

De opleiding start met een kennismaking en intake. We leggen uit hoe de opleiding er uitziet en wat je van ons kunt verwachten. De intake gebruiken we om een goede schatting te maken van het aantal benodigde lessen, zodat we na het behalen van de theorie, de opleiding en het examen aansluitend kunnen inplannen.

Wij verzorgen zeer regelmatig theoriecursussen voor de vakbekwaamheid. Zo kun je al heel snel starten met jouw opleiding.

Informatie aanvragen

Meer informatie nodig of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens