Opleiding

Theorie C1 rijbewijs

Ook voor de theorie ben je bij Dek Opleidingen aan het juiste adres. Zowel voor het traject zonder, als met code 95 helpen we je graag verder. Afhankelijk van of je beroepsmatig gaat rijden leg je een of meerder examens af. Lees hieronder meer over de C1 theorie-examens en het theorietraject voor het C1 rijbewijs met en zonder code 95. 

 

Gratis theoriecursus voor praktijkleerlingen
Uitgebreide theoriecursus
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Meer informatie

Over de C1 theorie

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Soorten theorie-examens

Naast het reguliere theorie-examen, kun je ook een examen met extra tijd aanvragen. Hierbij krijg je 15 minuten extra de tijd om vragen te beantwoorden. Dit examen is vooral bedoeld voor mensen met dyslexie.

Het individueel begeleid theorie-examen is voor mensen die graag in een aparte ruimte theorie-examen doen. Bij dit examen heb je 15 minuten langer de tijd en wordt het examen voorgelezen door een medewerker van het CBR. De antwoorden voer je in op de computer.

Camper rijbewijs C1
Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens