Code 95 (Nascholing)

Dek biedt u een compleet pakket met nascholingsopleidingen voor de verplichte 35 uur. Naast diverse praktijktrainingen kunt u bij ons ook terecht voor trainingen op gebied van veiligheid en logistiek. Wij regelen alles!

Cursusagenda Nascholing Code 95

Waarom Dek Opleidingen?

  • Hoog slagingspercentage
  • Uniek veiligheidsterrein
  • Kwaliteit voor scherpe prijs

Informatie aanvragen

Breed opleidingsaanbod
Breed opleidingsaanbod
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
Incompany training mogelijk

Cursusagenda

Kijk in de Cursusagenda Nascholing Code 95 voor diverse geplande opleidingen voor open inschrijving voor de nascholing. Staat uw cursus niet gepland? Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook heftruckopleidingen en ADR (gevaarlijke Stoffen) tellen mee voor de verplichte nascholing van chauffeurs (code 95).

Informatie aanvragen

Wet- en regelgeving

Voor wie?
De verplichte nascholing is voor alle chauffeurs die beroepsmatig goederen en/of personen willen vervoeren.

Wanneer?
Elke chauffeur moet binnen 5 jaar na het behalen van het rijbewijs met vakbekwaamheid 35 uur nascholing volgen. Voor personen die vóór september 2008 (bus) of september 2009 (vrachtauto) het rijbewijs hebben gehaald, geldt een periode van 7 jaar om de vakbekwaamheid (code 95) te verlengen. Zij moeten dus voor september 2015 (bus) en september 2016 (vrachtauto) 35 uur nascholing volgen en hebben tot september 2015 c.q. 2016 vrijstelling voor het behalen van de basiskwalificatie (www.richtlijnvakbekwaamheid.nl).

Informatie aanvragen

Meer informatie nodig of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens