Code 95: Praktijk

Dek Opleidingen is de opleider van Zuidwest Nederland voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Met vestigingen in Goes, Halsteren en Terneuzen bieden wij naast een breed opleidingsaanbod, ook meerdere locaties aan waar trainingen kunnen worden verzorgd.

Elke chauffeur moet binnen 5 jaar na het behalen van het rijbewijs met vakbekwaamheid 35 uur nascholing (Code 95) volgen. Vanuit het CCV zit hier in één verplichting bij en dat is dat er minimaal 7 uur aan 'praktijk' besteed wordt. De overige 28 uur mag behaald worden door zowel praktijk als theorie trainingen voor de code 95.

Voor de Code 95 praktijk zijn er tal van opleidingen en trainingen ontwikkeld waaruit chauffeurs vrij mogen kiezen. Dek Opleidingen biedt verschillende praktijk opleidingen en cursussen aan zoals Rijtrainingen, Baantrainingen en het LZV certificaat. Onderstaand vind je meer informatie & de verschillende categorieën voor de praktijk nascholing Code 95.

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Breed opleidingsaanbod
Breed opleidingsaanbod
Uitgebreide cursusagenda
Uitgebreide cursusagenda
Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor Code 95. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens