Cursus

Cursus brandstofreductie (HNR)

Dek Opleidingen is de opleider van Zuidwest Nederland voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (code 95). Met locaties in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen bieden wij meerdere opleidingsmogelijkheden. Bovendien kan de praktijktraining Brandstofreductie in-company worden verzorgd in het voertuig van de klant. 

Vooral chauffeurs hebben met een juiste, getrainde rijstijl invloed op het brandstofverbruik. De rijstijl binnen de Brandstofreductie training combineert brandstofbesparing (10% tot 15%) en veiligheid op optimale wijze. Integratie van Brandstofreductie in de bedrijfsvoering levert een structurele kostenbesparing op in combinatie met veilig en comfortabel rijden. Op deze pagina vind je meer informatie over de opleiding Brandstofreductie.
 

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Ook mogelijk d.m.v. e-learning
Ook mogelijk d.m.v. e-learning
Eigen voertuig of voertuig Dek Opleidingen
Eigen voertuig of voertuig Dek Opleidingen
Meer informatie

Inhoud van de cursus brandstofreductie (HNR)

Vooral chauffeurs hebben met een juiste, getrainde rijstijl invloed op het brandstofverbruik. De rijstijl van Het Nieuwe Rijden (HNR) combineert brandstofbesparing (10% tot 15%) en veiligheid op optimale wijze. Integratie van HNR in de bedrijfsvoering levert een structurele kostenbesparing op in combinatie met veilig en comfortabel rijden. De opleiding kan worden uitgevoerd met een voertuig van de rijschool of een eigen voertuig (met boordcomputer incl. verbruiksmeter). Elke deelnemer rijdt min. 2,5 uur per cursusdag.

Onderwerpen Brandstofreductie training:

  • Principes specifiek brandstofverbruik 
  • Brandstof besparende rijstijl
  • Voertuig en chauffeur
  • Invloeden van weer, weg en verkeer
  • Techniek en uitvoering voertuig
  • Anticiperend rijgedrag
  • Invloed chauffeur op brandstofverbruik
Daf XG in Bos

Verschillende vormen

Een cursus Brandstofreductie kan verzorgd worden in verschillende vormen. Het is mogelijk om deel te nemen op één van onze locaties via de open inschrijving. Daarnaast is het ook mogelijk om de cursus Brandstofreductie te volgen in combinatie met e-learning, dit betekent 4,5 uur zelfstudie vooraf en 3 uur individuele praktijk. Ook is het mogelijk om de cursus te laten verzorgen vanaf de locatie van de klant.

Wij informeren een ieder graag over de verschillende mogelijkheden. Meer informatie? Bel ons dan via 0113-216447 of vul onderstaand formulier in.

Brandstofreductie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van de training Brandstofreductie voor code 95? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Instructeurs Code 95

Alex

Alex

Hans P

Jan den D

Ko

Ko

Paul

Paul W

Peter G

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens