Cursus BBS: Behaviour Based Safety

Dek Opleidingen is de opleider van Zuidwest Nederland voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (code 95). Met locaties in Goes, Halsteren en Terneuzen bieden wij meerdere opleidingsmogelijkheden. Bovendien kan de praktijktraining BBS in-company worden verzorgd in het voertuig van de klant.

De chemische industrie beschouwt veiligheid in het transport van haar producten als een belangrijk integraal aspect van de gehele logistieke keten. Daarbij wordt het verkeer steeds intensiever en dat vereist een defensieve rijstijl. Op deze pagina vind je meer informatie over de cursus BBS.

Cursus BBS
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Ook mogelijk d.m.v. e-learning
Ook mogelijk d.m.v. e-learning
Eigen voertuig of voertuig Dek Opleidingen
Eigen voertuig of voertuig Dek Opleidingen

Meer informatie

BBS

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van een training BBS? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens