Cursus

Cursus Rijoptimalisatie

Dek Opleidingen is de opleider van Zuidwest Nederland voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (code 95). Met locaties in Goes, Halsteren en Terneuzen bieden wij meerdere opleidingsmogelijkheden. Bovendien kan de praktijktraining Rijoptimalisatie in-company worden verzorgd in het voertuig van de klant.

Chauffeurs met groot materieel werken onder steeds grotere druk en wisselende omstandigheden. Het intensieve verkeer vereist een defensieve rijstijl. Centraal in deze module staat defensief rijgedrag veiligheid, manoeuvreren en spiegelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de opleiding Rijoptimalisatie.

Zeer ervaren instructeurs
Erkende instructeurs
Opleiding op maat
Opleiding op maat
Ook mogelijk d.m.v. e-learning
Ook mogelijk d.m.v. e-learning
Eigen voertuig of voertuig Dek Opleidingen
Eigen voertuig of voertuig Dek Opleidingen

Meer informatie

Rijoptimalisatie

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van een training Rijoptimalisatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Instructeurs Code 95 Praktijk

Alex

Alex

Hans P

Jan den D

Ko

Ko

Paul

Paul W

Peter G

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens