Manoeuvreren

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (code 95). Met locaties in Goes, Halsteren en Terneuzen bieden wij meerdere opleidingsmogelijkheden. Bovendien kan de training manoeuvreren worden verzorgd in het voertuig van de klant. De meeste schades worden veroorzaakt bij het manoeuvreren. Deze training is geheel gericht op het optimaliseren van de rijstijl bij het manoeuvreren en daarmee het verkleinen van schades en het vergroten van de veiligheid. De training is als zeer effectief te beschouwen door een juiste combinatie van theorie en praktijk. Hierdoor worden kennis en vaardigheden geborgd in het rijgedrag van de chauffeurs. Op deze pagina vind je meer informatie over de opleiding manoeuvreren.

Zeer scherpe prijzen
Zeer scherpe prijzen
Opleiding op maat
Opleiding op maat
Code 95 nascholing mogelijk
Code 95 nascholing mogelijk
Opleiding op maat
Opleidingen op maat

Inhoud van de opleiding manoeuvreren

  • Manoeuvreren                                        
  • Omgaan met diverse manoeuvreersituaties
  • Controle van het voertuig
  • Rijtechniek (kijken, observeren, concentreren)
  • Koppelprocedure

De opleiding Manoeuvreren duurt ongeveer 8 uur inclusief pauzes en kan worden aangemeld voor verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (code 95). Dit dient dan wel minimaal 2 dagen van tevoren bekend te worden gemaakt bij Dek. Er kan voor worden gekozen deel te nemen aan de opleiding in het eigen voertuig of in dat van Dek.

Manoeuvreren

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen voor de cursus manoeuvreren (voor code 95) bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Instructeurs Code 95 praktijk

Alex

Alex

Hans P

Jan den D

Ko

Ko

Paul

Paul W

Peter G

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens