Opleidingen

Code 95: Theorie

Dek Opleidingen is de opleider van Zuidwest Nederland voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Met vestigingen in Goes, Halsteren en Terneuzen bieden wij naast een breed opleidingsaanbod, ook meerdere locaties aan waar trainingen kunnen worden verzorgd. 
Elke chauffeur moet binnen 5 jaar na het behalen van het rijbewijs met vakbekwaamheid 35 uur nascholing (Code 95) volgen. Vanuit het CCV zit hier in één verplichting bij en dat is dat er minimaal 7 uur aan 'praktijk' besteed wordt. De overige 28 uur mag behaald worden door zowel praktijk als theorie trainingen voor de code 95. 

Voor de code 95 theorie zijn er tal van opleidingen en trainingen ontwikkeld waaruit chauffeurs vrij mogen kiezen. Dek Opleidingen verzorgt verschillende theorie opleidingen en cursussen in de categorieën Verkeer, Logistiek & Veiligheid. Onderstaand vind je meer informatie & de verschillende categorieën voor de theorie nascholing code 95.

Naar cursusagenda
 

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Breed opleidingsaanbod
Breed opleidingsaanbod
Uitgebreide cursusagenda
Uitgebreide cursusagenda

Verkeer

Het is mogelijk om een theorie cursus voor de code 95 te volgen met als onderwerp Verkeer. Het zijn veelal speciaal voor de code 95 ontwikkelde cursussen met een onderwerp welke speelt dichtbij de realiteit van de chauffeurs. Leerzaam, maar dus ook interessant. 

Per cursusdag telt iedere cursus mee voor 7 uur aan theorie. De verschillende Verkeerscursussen voor de code 95 bekijken? 

Bekijk hier de verkeerscursussen

Logistiek

Dek Opleidingen verzorgt veel opleidingen op het gebied van Logistiek. Bijkomend voordeel van deze opleidingen is dat er tal van Logistieke opleidingen mee kunnen tellen voor de nascholing code 95. Win-win dus, naast het verdienen van het certificaat verdien je per cursusdag dus 7 uur aan theorie voor de code 95.

Bekijk de logistieke cursussen

Veiligheid

Ook op het gebied van Veiligheid zijn er verschillende cursussen welke mee tellen voor de code 95. Een groot voordeel van deze opleidingen is dat er naast het certificaat ook uren voor de code 95 verdiend kunnen worden. 

Bekijk de veiligheidscursussen 

 

Code 95 theorie

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor Code 95. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens