Training

Digitale Tachograaf

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs, ook wel code 95. Eén van de trainingen die meetelt voor de code 95 is Digitale Tachograaf. Met vestigingen in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen bieden wij deze training op meerdere locaties aan. Bovendien biedt Dek Opleidingen de mogelijkheid om trainingen in-company te verzorgen.

Op deze pagina vind je meer informatie over deze training.
 

Digitale tachograaf
Breed opleidingsaanbod
Breed opleidingsaanbod
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk

Inhoud van de training

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wetgeving        
  • Bediening van de tachograaf
  • Verplichtingen voor chauffeur  
  • Belangen voor chauffeur en ondernemer
  • Meevoerverplichtingen            
  • Rijden met mechanische en digitale tachografen
  • Controlebeambten & controles
  • Rij- en rusttijden

Deze cursus duurt één dag en kan meetellen voor 7 uur theorie voor nascholing code 95.
 

Digitale tachograaf inclusief code 95

Het is mogelijk om een opleiding voor de digitale tachograaf mee te laten tellen voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (code 95). Hierbij gaat het om 7 uur (theorie) per opleidingsdag. Dit dient minimaal 2 dagen van tevoren bij Dek te worden aangegeven. Het CCV brengt per nascholingsdag per persoon nascholingsregistratiekosten bij ons in rekening. Wij belasten deze 1 op 1 door aan onze klanten.

Digitale tachograaf met e-learning

Normaal gesproken duurt de training Digitale Tachograaf een hele dag. Het is echter ook mogelijk om de training te volgen middels e-learning. De training is in dat geval opgebouwd uit een online training van 4,5 uur en een klassikaal deel van 2,5 uur. Op deze manier hoeft de deelnemer maar enkele uren aanwezig te zijn in plaats van een gehele dag. 

Meer informatie over e-learning 

Kosten

Wat kost de training Digitale Tachograaf?

Ben je benieuwd naar de kosten voor de training Digitale Tachograaf bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens