Training

Fysieke belasting

Tijdens los- en laadwerkzaamheden in de sector transport en logistiek worden nog steeds veel goederen verplaatst met de hand. Wanneer dit op een verkeerde manier gebeurt kunnen er fysieke klachten ontstaan aan bijvoorbeeld de rug, schouders of armen. Om dit te voorkomen verzorgt Dek Opleidingen de cursus Fysieke belasting. Tevens kan de Fysieke belasting cursus meetellen voor de nascholing voor beroepschauffeurs, ook wel code 95.  

 We verzorgen de cursus fysieke belasting op onze vestigingen in Goes, Halsteren en Terneuzen. Kijk in de cursusagenda voor actuele data of lees hieronder verder voor meer informatie.

Naar cursusagenda
 

Cursus fysieke belasting code 95
Breed opleidingsaanbod
Breed opleidingsaanbod
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Meer informatie

Over de training fysieke belasting

Kosten

Wat kost de training fysieke belasting?

Benieuwd naar de kosten voor de training Fysieke Belasting bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-870076 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens