Training

Verhoging Verkeersveiligheid bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs, ook wel code 95. Eén van de trainingen die meetelt voor de code 95 is Verhoging Verkeersveiligheid. Met vestigingen in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen bieden wij deze training op meerdere locaties aan. Bovendien biedt Dek Opleidingen de mogelijkheid om trainingen in-company te verzorgen.

Op deze pagina vind je meer informatie over deze training.

Breed opleidingsaanbod
Breed opleidingsaanbod
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk

Voor wie is de training interessant?

Tijdens deze training wordt aandacht besteed aan het wangedrag van de chauffeur en van andere weggebruikers. Hoe kunnen ongelukken en fouten worden vermeden? Hoe kunnen chauffeurs rekening houden met fouten van anderen? Hoe kan men hun weggedrag tijdens verschillende weersomstandigheden aanpassen, nieuwe wet- en regelgeving in het verkeer en verkeerstekens en verkeersborden en tunnelveiligheid komt aan de orde. Na afronding van deze cursus heeft iedere chauffeur meer inzicht in de verkeerssituaties. 

De training verhoging verkeersveiligheid duurt één dag en het is mogelijk deze mee te laten tellen voor de verplichte nascholing beroepschauffeurs. Het gaat hierbij om zeven theorie uren.

Kosten

Wat kost de training?

Ben je benieuwd naar de kosten voor de training Verhoging Verkeersveiligheid bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-870076 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens