Opleiding

Veilig werken met de bovenloopkraan bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor opleidingen voor de bovenloopkraan. Met locaties in Goes, Halsteren en Terneuzen hebben wij al veel klanten geholpen aan het certificaat veilig werken met de bovenloopkraan. Wij verzorgen bovendien incompany trainingen om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en aandacht voor veiligheid. Ook voor het herhalen van de training ben je bij Dek aan het juiste adres.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden.

BTW vrijstelling voor particulieren
BTW vrijstelling voor particulieren
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Intensieve begeleiding
Gespecificeerde instructeurs

Inhoud opleiding veilig werken met de bovenloopkraan

Personen die incidenteel en of dagelijks werken met een Bovenloopkraan en lasten aanslaan leren veilig en verantwoord werken. Het doel van deze cursus is het veilig en verantwoord leren werken met een Bovenloopkraan.

Inhoudelijk komen in theorie en praktijk de volgende onderdelen aan bod:

Theorie

  •  Arbo Al - 17
  • Technische uitleg incl. lasttabel
  • Controle hijsgereedschappen
  • Aanslaan van lasten

Praktijk

  • Controle bovenloopkraan incl. lasttabel
  • Controle hijsgereedschappen
  • Veilig aanslaan van lasten
  • Veilig verplaatsen van lasten

Locaties

De cursus veilig werken met Bovenloopkraan verzorgen wij op onze vestigingen in Goes en Halsteren. De training veilig werken met Bovenloopkraan kan ook als bedrijfsspecifieke training worden verzorgd op locatie van de klant waarbij wij gebruik maken van uw Bovenloopkraan en diversiteit aan oefenmateriaal. Op deze manier leren de deelnemers veilig en efficiënt werken met eigen materiaal in hun eigen werkomgeving.

Kosten

De training veilig werken met Bovenloopkraan is op basis van in-company inclusief materialen en Bovenloopkraan van de klant.

Ben je benieuwd naar de prijs van een training voor Bovenloopkraan? Neem dan contact met ons op via het contact/offerte formulier of bel ons via 0113-216447 voor meer informatie.

Bel ons op

Naar contactformulier

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens