Cursus

Elektrische Pallet Truck (EPT)

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor opleidingen voor Elektrische Pallet Truck (EPT). Met locaties in Goes, Halsteren en Terneuzen hebben wij al veel klanten geholpen aan het certificaat veilig werken met EPT. Wij verzorgen bovendien in-company trainingen om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en aandacht voor veiligheid. Ook voor het herhalen van de training ben je bij Dek Opleidingen aan het juiste adres.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden.

Mogelijk op al onze locaties
Mogelijk op al onze locaties
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Combineren met heftruck cursus
Combineren met heftruck cursus

Inhoud van de cursus

Bij het verzamelen van orders wordt steeds vaker gebruik gemaakt van gemechaniseerde hulpmiddelen, waarvan de elektrische pallettruck (EPT) een voorbeeld is. De EPT training is bedoeld voor personen die met een EPT werken. De minimumleeftijd van deelnemers is 16 jaar.  

Inhoudelijk komen in theorie en praktijk de volgende onderdelen aan bod:

Theorie

  • Basiskennis over materiaal en materieel
  • Belading, belasting en ergonomie
  • Techniek en veiligheid
  • Wet- en regelgeving en milieu

Praktijk

  • Rijklaar controle
  • Besturing en gebruik van EPT
  • Veiligheidsaspecten


De opleiding veilig werken met EPT wordt vaak gecombineerd met een opleiding hef- en of reachtruck. De theorie wordt binnen een dagdeel gecombineerd, waarbij de praktijk voor de EPT aan het einde van de cursus wordt afgetoetst.

Locaties

De cursus veilig werken met EPT verzorgen wij op onze vestigingen in Goes, Halsteren en Terneuzen. De training veilig werken met EPT kan ook als bedrijfsspecifieke training worden verzorgd op locatie van de klant waarbij wij gebruik maken van uw EPT en diversiteit aan oefenmateriaal. Op deze manier leren de deelnemers veilig en efficiënt werken met eigen materiaal in hun eigen werkomgeving.

Kosten

Cursus Elektrische Pallet Truck (EPT)

Ben je benieuwd naar de prijs van een training voor EPT? Neem dan contact met ons op via 0113-216447 of onderstaand formulier.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens