Cursus

Heftruck certificaat

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor het Heftruckcertificaat. Met opleidingslocaties in Goes, Halsteren en Terneuzen kunnen wij onze klanten dichtbij huis helpen. Bovendien heeft Dek Opleidingen de mogelijkheid om in-company trainingen te geven. Op deze manier leren werknemers hoe ze zo goed en veilig mogelijk op hun eigen bedrijfslocatie kunnen werken. Bij Dek Opleidingen maken we onderscheid in een 1- of 2-daagse Heftruckopleiding. 

Op deze pagina vind je meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden voor Heftruck. 

Cursusagenda 1-daagse herhaling

Cursusagenda 2-daagse
 

Mogelijk op al onze locaties
Mogelijk op al onze locaties
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Uitgebreide trainingsfaciliteiten
Uitgebreide trainingsfaciliteiten

Meer informatie

Locaties

De cursus veilig werken met Heftruck verzorgen wij op onze vestigingen in Goes, Halsteren en Terneuzen. De training veilig werken met vorkheftruck kan ook als bedrijfsspecifieke training worden verzorgd op locatie van de klant waarbij wij gebruik maken van uw vorkheftruck en diversiteit aan oefenmateriaal. Op deze manier leren de deelnemers veilig en efficiënt werken met eigen materiaal in hun eigen werkomgeving.

heftruck in opleidingslocatie Goes

Opleiding vorkheftruck

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van een opleiding Vorkheftruck? Neem dan contact met ons op via het contact/offerteformulier of bel ons op 0113-216447 voor meer informatie.

Logistiek Team

Dennis vd S.

Dennis

Richard

Leon

Leon

Inschrijven

Cursusagenda 1-daagse herhaling

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Cursusagenda 2-daagse

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor de 2-daagse opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens