Cursus

Haal het Hoogbouwtruck certificaat bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is de opleider van Zuid-West Nederland voor opleidingen voor Hoogbouwtruck. Met locaties in Goes, Halsteren en Terneuzen hebben wij al veel klanten in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland geholpen aan het certificaat veilig werken met Hoogbouwtruck. Wij verzorgen in-company trainingen om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en aandacht voor veiligheid. Ook voor het herhalen van de training ben je bij Dek Opleidingen aan het juiste adres.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden.

Hoogbouwtruck afbeelding.png
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Opleidingen incl. examen in 1 dag
1-daagse opleiding

Inhoud van de cursus

De training Hoogbouwtruck is voor mensen in een warehouse- of magazijn met hoogbouwstellingen die naast de Hef- en Reachtruck met Hoogbouwtrucks werken. Daarbij is het van groot belang aandacht te besteden aan de veiligheidsaspecten. De nadruk ligt op de veiligheidsvoorschriften, zoals deze door de Arbeidsinspectie zijn geformuleerd. De training bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte, beide onderdelen worden afgetoetst. 

Inhoudelijk komen in theorie en praktijk de volgende onderdelen aan bod:

  • Arbowet- en regelgeving
  • Stabiliteit, belading en zwaartepuntbepaling
  • Rijklaarcontrole
  • Stelling rijden
Kosten

Kosten Hoogbouwtruck cursus

Ben je benieuwd naar de prijs van een training Hoogbouwtruck? Neem dan contact met ons op via 0113-216447 of onderstaand formulier

Team Logistiek

Richard

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens