Training

Haal het Stapelaar certificaat bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is de opleider van Zuid-West Nederland voor opleidingen voor Stapelaar. Met locaties in Goes, Halsteren en Terneuzen hebben wij al veel klanten in Zeeland, West-Brabant en Zuid-Holland geholpen aan het certificaat veilig werken met Stapelaar. Wij verzorgen in-company trainingen om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en aandacht voor veiligheid. Ook voor het herhalen van de training ben je bij Dek Opleidingen aan het juiste adres.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden.
 

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Opleidingen incl. examen in 1 dag
1-daagse opleiding

Inhoud van de training

In een warehouse of magazijn wordt vaak gewerkt met een Stapelaar. Indien u werkt met een Stapelaar is het van groot belang aandacht te besteden aan de veiligheidsaspecten. De nadruk in deze training ligt dan ook op de veiligheidsvoorschriften, zoals deze door de Arbeidsinspectie zijn geformuleerd. De cursus bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte, beide onderdelen worden afgetoetst. Bij een positief resultaat ontvangt u het certificaat veilig werken met Stapelaar.

Inhoudelijk komen in theorie en praktijk de volgende onderdelen aan bod:

  • Arbowet- en regelgeving
  • Stabiliteit, belading en zwaartepuntbepaling
  • Rijklaarcontrole                
  • Stellingrijden

Locaties

De training Stapelaar verzorgen wij op onze vestigingen in Goes, Halsteren en Terneuzen mits de deelnemer zelf voor de Stapelaar zorgt. Ook kunnen wij de training Stapelaar verzorgen als bedrijfsspecifieke training op locatie van de klant waarbij wij gebruik maken van uw Stapelaar en diversiteit aan oefenmateriaal. Op deze manier leren de deelnemers veilig en efficiënt werken met eigen materiaal in hun eigen werkomgeving.

Kosten

Kosten training Stapelaar

Ben je benieuwd naar de kosten voor de training Stapelaar bij Dek Opleidingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 of vul ons contactformulier in voor meer informatie of het opvragen van een offerte. 

Bel ons op

Team Logistiek

Richard

Meer informatie of een offerte aanvragen

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens