Training

Haal het certificaat veilig werken met de meeneemtruck bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is de opleider in Zeeland en het westen van Brabant voor de opleiding veilig werken met Meeneemtruck. Met locaties in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen hebben wij al veel klanten geholpen aan het certificaat voor Meeneemtruck. Wij verzorgen bovendien in-company trainingen om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en aandacht voor veiligheid. Ook voor het herhalen van de training ben je bij Dek Opleidingen aan het juiste adres.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden.
 

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Opleidingen incl. examen in 1 dag
1-daagse opleiding

Inhoud van de training

In de transportwereld wordt de Meeneemtruck steeds vaker gebruikt. Dit hulpmiddel kent enkele specifieke toepassingen, die niet behandeld worden in de standaard Heftruckopleiding. De nadruk ligt op veiligheidsvoorschriften zoals deze door de Arbeidsinspectie zijn geformuleerd. Via praktijkopdrachten wordt het veilig werken met Meeneemtruck geoefend. 

Theorie                                                                      

  • Arbowetgeving                                       
  • Stabiliteit, belading en zwaartepunt        

Praktijk

  • Rijklaarcontrole
  • Bediening
  • Oriëntatie

Locaties

De training Meeneemtruck verzorgen wij op onze vestigingen in Goes, Bergen op zoom en Terneuzen mits de deelnemer zelf voor de Meeneemtruck zorgt. Ook kunnen wij de training Meeneemtruck verzorgen als bedrijfsspecifieke training op locatie van de klant waarbij wij gebruik maken van uw Hoogbouwtruck en diversiteit aan oefenmateriaal. Op deze manier leren de deelnemers veilig en efficiënt werken met eigen materiaal in hun eigen werkomgeving

Code 95

Het is mogelijk om een opleiding Meeneemtruck mee te laten tellen voor de verplichte nascholing beroepschauffeurs (code 95). Per cursus dag telt de opleiding Meeneemtruck mee voor 7 uur nascholing theorie.

Meer informatie over Code 95

Opleiding meeneemtruck

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van de opleiding Meeneemtruck? Neem dan contact met ons op via het contact/offerte formulierof bel ons via 0113-216447  voor meer informatie.

Bel ons op

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens