Cursus

Veilig hijsen en aanslaan van lasten

Het komt vaak voor bij bedrijven dat door meerdere medewerkers lasten worden aangeslagen en aanwijzingen worden gegeven. In veel gevallen gebeurt dit helaas zonder erbij na te denken. Daarnaast ontbreekt de kennis en vaardigheid om dit vakkundig uit te voeren. Dit kan leiden tot ongevallen met lichamelijk letsel en zelfs ongevallen met dodelijke afloop. Daarbij komt nog een s mogelijke schade aan goederen, inventaris en gebouwen. 

Om de veiligheid tijdens hijwerkzaamheden te vergroten verzorgt Dek Opleidingen de cursus Veilig  hijsen en aanslaan van lasten. Deze cursus verzorgen we vanaf onze locaties in Goes, Terneuzen, en Halsteren. Daarnaast kunnen we deze cursus ook verzorgen op de locatie van de klant zelf. Kijk hier voor meer informatie. 

Bel ons 

Offerte aanvragen

Veilig hijsen en aanslaan van lasten
Breed opleidingsaanbod
Breed opleidingsaanbod
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
icon-custom_0.svg
Bedrijfsspecifieke opleiding
Meer informatie

Over de cursus veilig hijsen en aanslaan van lasten

Kosten cursus veilig aanslaan en verplaatsen van lasten?

Ben je benieuwd naar wat de cursus veilig aanslaan en verplaatsen van lasten voor kosten met zich meebrengt? Neem dan contact met ons op via 0113 – 216 447 of via onderstaand formulier. Je kunt bij ons terecht voor zowel het individu, als voor groepsopgaven. 

Bel ons op

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens