Meeneemheftruck

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het Westen van Brabant wat betreft de opleiding meeneemheftruck. Deze wordt ook wel kooiaap heftruck genoemd. Wat is een kooiaap heftruck dan precies? Een Kooiaap/Meeneemheftruck is in staat zijn armen te bevestigen in twee kokers onder de laadruimte van een vrachtwagen. Deze is te bevestigingen onder zo goed als iedere laadruimte, waardoor er geen speciale kooiaap vrachtwagen of dergelijke nodig zijn. 

Meeneemheftruck met houten balken

Kooiaap certificaat

Het werken met de Kooiaap/meeneemheftruck brengt diverse risico’s met zich mee. Het is daarom van groot belang dat werknemers een kooiaap certificaat halen om hier zo veilig en efficiënt mogelijk mee te werken.

Bij voldoende resultaat wordt een kooiaap/meeneemheftruck certificaat verstrekt met een geldigheidsduur van 5 jaar. Tevens kan de opleiding voor het meeneemheftruck certificaat meetellen voor de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs (code 95)

Meer informatie over code 95

in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Code 95 nascholing mogelijk
code 95 nascholing mogelijk
Mogelijk op al onze locaties
Mogelijk op al onze locaties
Uitgebreide trainingsfaciliteiten
Uitgebreide trainingsfaciliteiten

Opleiding meeneemheftruck

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van de opleiding meeneemheftruck? neem contact met ons op via het onderstaande contact/offerte formulier of bel ons op.

naar formulier 

bel ons

Meer informatie

Meer informatie of een offerte onvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens