Training

Veilig werken met de Reachstacker bij Dek Opleidingen

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van Brabant voor opleidingen voor Reachstacker. Met locaties in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen hebben wij al veel klanten geholpen aan het certificaat veilig werken met Reachstacker. Wij verzorgen bovendien in-company trainingen om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en aandacht voor veiligheid. Ook voor het herhalen van de training ben je bij Dek Opleidingen aan het juiste adres.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden.
 

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Opleidingen incl. examen in 1 dag
1-daagse opleiding
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk

Inhoud van de training

Medewerkers op onder andere terminals werken met een Reachstacker. Daarbij is het van groot belang dat de chauffeur veilig en zorgvuldig het materieel bestuurt en beseft welke gevaren er zijn. Vooral basisveiligheidsaspecten ten opzichte van collega’s, omgeving en materieel zijn hierbij belangrijk. Inhoudelijk komen in theorie en praktijk de volgende onderdelen aan bod:

  • Veilig werken en Arbowetgeving
  • Voor- en eindcontrole, uiterlijke staat en werking
  • Verkeersongevallen, verstoringen en calamiteiten
  • Laden, lossen en verplaatsen
  • Regels met betrekking tot het verplaatsen en werken op het terrein
  • Veiligheidsinstructies
  • Beperkingen en gebruiksmogelijkheden
  • Uitvoeren noodprocedures

Locaties

De training Reachstacker verzorgen wij als bedrijfsspecifieke training op locatie van de klant waarbij wij gebruik maken van uw Reachstacker en diversiteit aan oefenmateriaal. Op deze manier leren de deelnemers veilig en efficiënt werken met eigen materiaal in hun eigen werkomgeving.

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Opleiding Reachstacker

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van de opleiding reachstacker? Neem dan contact met ons op via het contact/offerte formulier of bel ons via 0113-216447 voor meer informatie. 

Bel ons op

 

Logistiek Team

Richard

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens