Opleiding

Verreiker certificaat

Dek Opleidingen is de logistiek opleider van Zeeland en West-Brabant voor het verreiker certificaat. We verzorgen de cursus verreiker vanaf onze locaties in Goes, Terneuzen en Halsteren. Ook zijn we in staat de opleidingen in-company te verzorgen. Tijdens deze trainingen op locatie van de klant ontwikkelen medewerkers hun vaardigheden in eigen werkomgeving met aandacht voor veiligheid. Wil je het verreiker certificaat halen? Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op. 

Bel ons 

Offerte aanvragen

Mogelijk op al onze locaties
Mogelijk op al onze locaties
Zeer ervaren instructeurs
Erkende instructeurs
Opleiding op maat
Opleiding op maat
Met SOG examen mogelijk
Met SOG of IPAF certificering
Meer informatie

over de verreiker opleiding

Verreiker code 95

Het is mogelijk om de training verreiker mee te laten tellen voor de code 95. Hier zitten echter specifieke voorwaarden aan verbonden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De cursus telt per dag mee voor 7 uur nascholing theorie. 

Meer informatie over code 95

Verreiker certificaat kosten

Ben je benieuwd naar wat het verreiker certificaat voor kosten met zich meebrengt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan via onderstaand formulier. 

Bel ons

Offerte aanvragen

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens