Opleiding

Haal je motorrijbewijs (A) bij Dek Opleidingen!

Om de vrijheid van het motorrijden te ervaren, moet je slagen voor twee praktijkexamens. De eerste gaat over voertuigbeheersing (AVB) en de tweede over verkeersdeelname (AVD). Dek Opleidingen helpt jou veilig de weg op bij onze vestigingen in Goes, Halsteren en Terneuzen.


Wist je dat wij het enige terrein voor AVB-examens van Zeeland hebben? Hierdoor kan je bij ons, als enige rijschool in de omgeving, oefenen op het terrein waar deze praktijkexamens afgenomen worden.


Hieronder staan alle manieren voor de praktijk van het motorrijbewijs uitgelegd.

Gratis theoriecursus voor praktijkleerlingen
Uitgebreide theoriecursus
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Aantrekkelijk praktijkpakket
Aantrekkelijk praktijkpakket
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage

Praktijkopleiding motor: de mogelijkheden

Kosten

Prijzen motorrijbewijs

Je kunt bij Dek Opleidingen starten met een goedkoop pakket. Daarin zitten acht AVB-lessen, acht AVD-lessen en voor beide onderdelen een examen. Daarvoor betaal je slechts 1075,- euro.


Uiteraard plannen we altijd eerst een intest om te kijken of dit pakket bij jou past. Het kan namelijk zijn dat onze instructeur minder of juist meer lessen adviseert. Een losse les voertuigbeheersing (AVB) kost 38,00 euro en een losse les verkeersdeelname (AVD) kost 48,00 euro. Een les is gebaseerd op een tijdsduur van 50 minuten. 


Hiernaast vind je de kosten voor het motorrijbewijs per onderdeel. Wil je meer weten over onze pakketten en lessen? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder.

Soort Kosten
Praktijkpakket motor € 1075,00
Intest/intake € 69,50
Losse AVB rijles € 38,00
Los AVB examen € 143,00
Losse AVD rijles € 48,00
Los AVD examen € 244,00
Gehoorbescherming € 7,50
Individuele lessen AVB/AVD € 70,00

De verschillende motorrijbewijzen en materialen

Bij Dek Opleidingen volg je de praktijklessen en examens op een Yamaha MT-07. Dat is een fijne en makkelijk wendbare motor. Wij hebben ook verlaagde motoren, zodat iedereen zijn rijbewijs kan halen. Tijdens de rijlessen en examens kun je kleding van ons gebruiken. Wij zorgen voor een motorbroek, motorjas, speciale handschoenen en een helm. Als je gebruik maakt van een motorhelm, vragen we je wel om een helmmuts aan te schaffen vanwege de hygiëne. Voor je eigen veiligheid dien je zelf voor stevige, enkelhoge schoenen te zorgen. Dit is ook een eis van het CBR tijdens de examens.


Binnen het motorrijbewijs zijn verschillende gradaties: A1, A2 en A. Welk rijbewijs jij kunt behalen is afhankelijk van je leeftijd en het vermogen van de motor. Klik hieronder op één van de rijbewijzen voor meer informatie.

Soorten rijbewijzen

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op

Ik wil
Ik ben

Actie

Lespakket motor €1075,-

Het actiepakket voor de Motor (A) bevat:

  • 8 AVB lessen 
  • 8 AVD lessen 
  • Bijbehorende examens
  • Deelname aan de theoriecursus

-

Motor A praktijk