Opfrislessen motor

Regelmatig vragen motorrijders of wij opfrislessen verzorgen, bijvoorbeeld wanneer je na het winterseizoen een tijdje niet hebt gereden. Bij Dek Opleidingen helpen we je hier graag bij.


Wij adviseren je om met ons te bellen om een les in te plannen. Onze instructeur vraagt eerst naar jouw aandachtspunten. Daarna stappen jullie op de motor. De opfrisles kan op ons oefenterrein plaatsvinden om te werken aan je voertuigbeheersing, maar ook op de openbare weg. Jij bepaalt wat je belangrijk vindt. Door onze persoonlijke aanpak, laten we je weer zo veilig en ontspannen mogelijk deelnemen aan het verkeer.


Na de eerste opfrisles neemt de instructeur door hoe het ging en bespreken we hoe het voor jou aanvoelde. Daarna kijken we of het slim is om extra lessen te boeken. Uiteraard beslis je zelf of je dat wilt.

opfrislessen motor rijbewijs
KNMV instructeur
KGI KNMV - Instructeur
Opleiding op maat
Flexibele planning
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Zeer scherpe prijzen
Zeer scherpe prijzen

Tarieven opfrislessen

Je kunt bij ons zowel opfrislessen nemen voor de voertuigbeheersing (AVB) als voor de verkeersdeelname (AVD). De lessen voor de voertuigbeheersing verzorgen wij op ons eigen naastgelegen verkeersoefenterrein in Goes, Terneuzen of Halsteren. Tijdens de lessen verkeersdeelname gaan wij uiteraard de weg op. 

Deze lessen worden individueel gevolgd per 50 minuten. Zo heb je samen met de instructeur alle tijd om te werken aan de verbeterpunten, zoals vooraf besproken. 

 

Soort: Prijs:
Individuele AVB les / Opfrisles €70,00
Individuele AVD les / Opfrisles €70,00
Meer informatie of aanmelden?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben