Over Dek Opleidingen

Verkeersschool Dek werd in 1976 opgericht door rij-instructeur J.M. Dek. De mond-tot-mondreclame zorgde ervoor dat al snel een paar broers werden ingezet om aan de grote vraag te voldoen. Het bedrijf beschikt inmiddels over 4 vestigingen in Goes, Middelburg, Terneuzen en Bergen op Zoom. Ook verzorgen wij opleidingen op het eiland Walcheren. Er werken 50 medewerkers in zowel de instructie als op kantoor. Naast de opleidingen voor alle rijbewijzen verzorgt Dek inmiddels ook diverse logistieke opleidingen, trainingen op gebied van ARBO en Veiligheid en chauffeurstrainingen.

Scope

Het verzorgen van theoretische en praktische verkeersopleidingen voor rijbewijscategorieën, theoretische en praktische nascholingsopleidingen voor beroepschauffeurs, (verkeers)veiligheidtrainingen, logistieke opleidingen en vakopleidingen. 

 

Missie

Dek stelt zich voor de rijopleidingen ten doel om de veiligheid op de weg te verbeteren. Door goede instructie en begeleiding wordt niet alleen snel en met minimale lessen het rijbewijs gehaald, maar zal de bestuurder ook veilig aan het verkeer deelnemen. Voor alle logistieke opleidingen, chauffeurstrainingen en trainingen met betrekking tot ARBO en veiligheid kunt u bij ons terecht. Wij bieden zowel cursussen voor open inschrijving als incompany trainingen. Goede service en tevreden cursisten zijn ons motto!

Waarom Dek Opleidingen

Wij staan graag voor je klaar!

Ons team

Subsidie mogelijkheden

Neem contact met ons op