Opleiding

Haal je automaat rijbewijs bij Dek

Bij Dek Opleidingen kun je ook terecht voor je auto rijbewijs met automaat. Wij beschikken over meerdere elektrische voertuigen zodat we in Goes, Bergen op Zoom & Terneuzen de opleiding kunnen verzorgen.

Er zijn bij Dek Opleidingen meerdere manieren om je automaat rijbewijs te behalen. Meestal beginnen we met het plannen van ongeveer 20 lessen. Na 10 lessen krijg je een advies over het totaal aantal lessen dat nodig zal zijn om op examenniveau te komen.

Wil je gelijk weten waar je aan toe bent wat de betreft de kosten van het automaat rijbewijs? Dan kun je ook een intest doen waarbij onze instructeur kijkt naar wat je al kunt en naar je leertempo. Op basis daarvan krijg je een advies over het totaal aantal benodigde lessen.

Aantrekkelijk praktijkpakket
Aantrekkelijk praktijkpakket
Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage

Goedkoop lespakket

Rijlespakket autorijbewijs automaat B €1099,-

Je rijbewijs halen kost altijd meer geld dan je er eigenlijk aan uit zou willen geven. Je kunt bij ons daarom starten met een goedkoop rijlespakket. Wij bieden een pakket aan van 20 rijlessen, een praktijkexamen (exclusief EV) en een RISboek voor € 1099,00. We plannen de rijlessen in overleg met jou in en na ongeveer 10 lessen krijg je van jouw vaste instructeur een advies over het aantal lessen dat je nodig zult hebben om op examenniveau te komen. Ook weet je dan wat de kosten zullen zijn tot en met het eerste praktijkexamen.

Eventuele extra lessen kosten € 48,00 per 50 minuten. Dit pakket kan ook van toepassing zijn bij bijvoorbeeld een spoedopleiding, alleen volgt het advies voor het totaal benodigde lessen dan niet na ongeveer 10 lessen, maar al na je intest. Dit is zo omdat we bij een spoedopleiding in 1x al je lessen en het examen moeten worden gepland om van tevoren zeker te zijn dat de planning is geregeld.

Heb je vragen of interesse in dit goedkope lespakket? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via telefoonnummer 0113-870071. 

Kosten

Prijzen praktijk auto rijbewijs (B)

Hieronder vind je de kosten voor de verschillende onderdelen voor praktijk onderdelen voor het auto rijbewijs B.

Soort Kosten
Startpakket autorijbewijs € 1049,00
Losse rijles € 44,00
Try out € 75,00
Tussentijdse toets € 172,50
Los praktijkexamen € 222,50
Startpakket automaat € 1099,00
Losse rijles automaat € 48,00
Tussentijdse toets automaat € 177,50
Los praktijkexamen automaat € 245,00

Auto instructeurs

joel autoinstructeur

Joel

Tony

John

peter haze

Peter

Ineke

Ton

Freek

Okkie

jan autoinstructeur

Jan

Anja

Dennis

Stefan

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op

Ik wil
Ik ben