Opfrislessen en rijangst

Het komt regelmatig voor dat mensen bij ons vragen of wij ook opfrislessen in de auto verzorgen. De reden hiervoor is vaak heel verschillend. Bij sommige bestuurders is er sprake van rijangst, terwijl een ander lang niet heeft gereden en het voor zichzelf en de medeweggebruikers verstandig vindt om de kennis en vaardigheden bij te schaven.

Bij Dek helpen we hier graag bij!

Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Opleiding op maat
Opleiding op maat
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Goedkoop opleidingspakket
Goedkoop opleidingspakket

Opfrislessen

Heeft u lang niet in een auto gereden en wilt u toch graag weer op een verantwoorde manier de weg op? Of vermijdt u plaatsen en straten waar u moet fileparkeren of hellingtrekken omdat u twijfelt over uw vaardigheden in het verkeer? Dan is het misschien verstandig om eens een opfris les te nemen. Voor het maken van een afspraak belt u met onze planning en wordt de les gepland. De instructeur zal eerst vragen naar de door u gewenste aandachtspunten. Daarna stapt u met een instructeur in de auto. Dit kan in het eigen voertuig van de rijbewijsbezitter, maar ook in een lesauto van Dek. Bovendien kan er sprake zijn van opbouw. Dan starten we in een lesvoertuig van ons en wanneer het steeds beter gaat, wordt over gestapt naar het voertuig van de klant.

De focus van de opfris les ligt bij u. Door een persoonlijke aanpak proberen we u weer op een zo veilig en ontspannen mogelijke manier aan het verkeer te laten deelnemen. Na de eerste les(sen) zal de instructeur met u doornemen hoe het is gegaan en hoe het voor u aanvoelde. Afhankelijk van wat de conclusie is, wordt gekeken of extra lessen gewenst zijn. Hierin beslist u uiteraard zelf.

Rijangst

Er bestaan verscheidene soorten rijangsten. Naar schatting zijn er in Nederland tussen de 800.000 en 1.000.000 mensen met een rijangst. Het is dus helemaal niet vreemd als u behoorlijk op ziet tegen autorijden of zelfs niet meer de weg op durft. Dit kan bijvoorbeeld zijn door tunnelvrees, rijangst op de snelweg, angst na een ongeval, etc. Dek biedt hierbij graag de helpen de hand. In een dergelijk geval plannen wij één of enkele lessen in. Voor het maken van een afspraak belt u met ons kantoor en wordt de les gepland. Aan het begin van de les zal de instructeur eerst vragen naar uw angst(en) om een goed beeld bij u te kijgen. Daarna stapt u met een instructeur in de auto. Dit kan in het eigen voertuig van de rijbewijsbezitter, maar ook in een lesauto van Dek. Bovendien kan er sprake zijn van opbouw. Dan starten we in een lesvoertuig van ons en wanneer het steeds beter gaat, wordt over gestapt naar het voertuig van de klant.

De focus van de les ligt bij u. Door een persoonlijke aanpak proberen we u weer op een zo veilig en ontspannen mogelijke manier aan het verkeer te laten deelnemen. Na de eerste les(sen) zal de instructeur met u doornemen hoe het is gegaan en hoe het voor u aanvoelde. Afhankelijk van wat de conclusie is, wordt gekeken of extra lessen gewenst zijn. Hierin beslist u uiteraard zelf.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op

Ik wil
Ik ben