Opleiding

Theorie Bus rijbewijs (D)

Voor het bus rijbewijs bestaan 2 trajecten, namelijk het vakbekwaamheid traject (met code 95) en het rijbewijs traject (zonder code 95). Afhankelijk van of je al dan niet beroepsmatig gaat rijden, kun je jouw traject kiezen. Wij helpen je uiteraard graag bij het maken van deze keuze. Bovendien kunnen we samen kijken naar de planning van jouw theorie opleiding en de bijbehorende examens.

Hieronder vind je meer informatie over de 2 trajecten en over de verschillende mogelijkheden om theorie te leren en theorie-examen te doen.

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage

Meer informatie

Lesmateriaal theorie rijbewijs D

Wanneer je bij ons lesmateriaal aanschaft voor de theorie voor rijbewijs D, dan ontvang je een lesmap. Hierin zitten 3 boeken, namelijk: verkeer, techniek en administratie. Bovendien zitten er 4 inlogcodes bij, namelijk voor: verkeer, techniek, administratie en administratie cases. In combinatie met onze theoriecursus is dit een uitstekende voorbereiding op de theorie-examens bij het CBR. Je leert uit de boeken en kunt online proefexamens maken met de inlogcodes. Na elk oefenexamen krijg je de uitslag te zien, dus kun je een inschatting maken van of je al klaar bent voor het echte theorie-examen. Per vak krijg je een inlogcode. Daarmee heb je 7 uur toegang tot de proefexamens. Je kunt eenmalig gratis je uren via ons laten opwaarderen en gratis oefenexamens doen. Wanneer je voor een code voor een tweede keer extra uren vraagt, dan moet daarvoor eerst een betaling worden gedaan.

Wij adviseren altijd om, voordat je aan de cursus deelneemt, het boek al te hebben doorgenomen. Zo kun je het tempo van de cursus relatief gemakkelijk volgen en kun je op basis van jouw voorbereiding gericht vragen stellen aan onze instructeur. 

Theorie

Theorie-examens bus (rijbewijs D)

Theorie-examen extra tijd

Naast het reguliere theorie-examen is het voor het rijbewijs D ook mogelijk om een extra tijd examen te maken. Hierbij krijg je 15 minuten extra de tijd om vragen te beantwoorden. Het theorie-examen extra tijd is vooral bedoeld voor mensen met dyslexie.

Individueel begeleid theorie-examen

Het individueel begeleid theorie-examen voor het rijbewijs D is een examen mogelijkheid voor mensen die graag in een aparte ruimte theorie-examen doen. Bij dit examen heb je 15 minuten langer de tijd en wordt het examen voorgelezen door een medewerker van het CBR. De antwoorden voer je in op de computer.

Kosten bus rijbewijs (D)

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van het bus rijbewijs? Bel ons via 0113-223140 of vul onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens