Kleine bus (D1)

Het rijbewijs D1 rijbewijs wordt ook wel het rijbewijs voor de kleine bus genoemd. Dek Opleidingen is dè rijschool in Zeeland en Brabant voor het busrijbewijs. Met vestigingen in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen kunnen wij je helpen aan het rijbewijs. Hiertoe zijn verschillende mogelijkheden. Welk rijbewijs bij je past is afhankelijk van wat je met het rijbewijs gaat doen, van jouw leeftijd en van het aantal zitplaatsen in het voertuig waar je mee wilt gaan rijden. Op deze pagina staan de mogelijkheden uitgeschreven.

elektrische bus kleine bus rijbewijs
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Vaste instructeur
Vaste instructeur
Meer informatie

Het kleine bus rijbewijs

Medische keuring rijbewijs D1(E)

De medibus keuring is per 1-1-2015 komen te vervallen, maar als u voor het eerst een rijbewijs voor categorie C, CE, D en/of DE aanvraagt bij de gemeente, moet u over een door het CBR afgegeven ‘Verklaring van geschiktheid’ beschikken. Om deze te krijgen moet u medisch gekeurd zijn door een arts van een gecertificeerde Arbodienst of een geregistreerde bedrijfsarts. Om deze verklaring aan te vragen heeft u een ‘Eigen verklaring voor de categorie C’ nodig. Deze bestaat uit twee delen:

  1. Een eigen verklaring (elf vragen die u zelf invult);
  2. Het geneeskundig verslag (in te vullen door een arts na een medisch onderzoek oftewel een rijbewijskeuring).

Regel jouw rijbewijskeuring voor D1(E)

Bij Dek Opleidingen kunnen wij jouw rijbewijskeuring regelen. Over het algemeen komt er in 1x per maand een gecertificeerde keuringsarts bij onze vestiging in Goes of Bergen op Zoom. Dit is meestal tijdens een spoedopleiding voor de theorie voor rijbewijs D(1). Volg je deze opleiding en maak je een afspraak bij ons voor een keuring tijdens de opleidingsweek, dan wordt je tijdens de les eventjes uit de klas geroepen voor de keuring. Uiteraard kun je ook een afspraak maken wanneer je niet aan deze opleiding deelneemt. Komen onze keuringsdata niet uit, dan ben je uiteraard vrij om zelf bij een gecertificeerde keuringsarts een afspraak te maken.

Maak je bij ons een afspraak voor een rijbewijskeuring, dan krijg je uiteraard een uitgebreide uitnodiging met de benodigde informatie. Hieronder vind je alvast wat algemene informatie over een rijbewijskeuring.

Meenemen naar de keuring (zie ook de toelichtingen)

  1. Keuringsformulier, de zogenaamde ‘’Eigen Verklaring met Geneeskundig verslag’’
  2. Urine
  3. Medicijnen (ook oogdruppels en pufjes voor de longen)
  4. Bril en/of contactlenzen. En van de contactlenzen de sterkte voor ieder oog.
  5. Rijbewijs of andere legitimatie

Wil je meer informatie over een rijbewijskeuring voor de bus of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-870070 of via info@dek.nl 

Kosten

Kosten rijbewijs D1(E)

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van het rijbewijs D1(E)? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens