Opleiding

Theorie kleine vrachtauto (rijbewijs C1)

Voor het rijbewijs C1 bestaan 2 trajecten, namelijk het vakbekwaamheid traject (met code 95) en het rijbewijs traject (zonder code 95). Afhankelijk van of je al dan niet beroepsmatig gaat rijden, kun je jouw traject kiezen. Wij helpen je uiteraard graag bij het maken van deze keuze. Bovendien kunnen we samen kijken naar de planning van jouw theorie opleiding en de bijbehorende examens. Hieronder vind je meer informatie over de 2 trajecten en over de verschillende mogelijkheden om theorie te leren en theorie-examen voor de camper/paardenvrachtwagen te doen.

Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs

Meer informatie

Lesmateriaal theorie rijbewijs C1

Wanneer je bij ons lesmateriaal aanschaft voor de theorie voor rijbewijs C1, dan ontvang je een lesmap. Hierin zitten 3 boeken, namelijk: verkeer, techniek en administratie. Bovendien zitten er 4 inlogcodes bij, namelijk voor: verkeer, techniek, administratie en administratie cases. Wanneer je niet voor de vakbekwaamheid (code 95) gaat, dan staat er in welke onderdelen je mag overslaan. In combinatie met onze theoriecursus is dit een uitstekende voorbereiding op de theorie-examens bij het CBR. Je leert uit de boeken en kunt online proefexamens maken met de inlogcodes. Na elk oefenexamen krijg je de uitslag te zien, dus kun je een inschatting maken van of je al klaar bent voor het echte theorie-examen. Per vak krijg je een inlogcode. Daarmee heb je 7 uur toegang tot de proefexamens. Je kunt eenmalig gratis je uren via ons laten opwaarderen en gratis oefenexamens doen. 

Wij adviseren altijd om, voordat je aan de cursus deelneemt, het boek door te nemen. Zo kun je het tempo van de cursus beter volgen en kun je op basis van jouw voorbereiding gericht vragen stellen aan de docent. 

Informatie

Theorie-examens kleine vrachtauto (rijbewijs C1)

Soorten theorie-examens

Naast het reguliere theorie-examen is het voor het rijbewijs C1 ook mogelijk om een extra tijd examen te maken. Hierbij krijg je 15 minuten extra de tijd om vragen te beantwoorden. Het theorie-examen extra tijd is vooral bedoeld voor mensen met dyslexie.

Het individueel begeleid theorie-examen voor het rijbewijs C1 is een examen mogelijkheid voor mensen die graag in een aparte ruimte theorie-examen doen. Bij dit examen heb je 15 minuten langer de tijd en wordt het examen voorgelezen door een medewerker van het CBR. De antwoorden voer je in op de computer.

Camperrijbewijs (C1)

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van het behalen van het rijbewijs C1? Bel ons op via 0113-223140 of vul onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Bel ons op

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens