Opleiding

Taxichauffeur worden

Dek Opleidingen is de opleider van Zeeland en het westen van de provincie Brabant voor het behalen van de taxipas. Wil je taxichauffeur worden en dus het rijbewijs halen? Dan kan dat bij Dek in de examenplaatsen Goes en Bergen op Zoom. Helaas zijn de steden Middelburg en Terneuzen geen examenplaats meer bij het CBR. Zowel voor taxi theorie (TVT) als voor taxi praktijk (TVP) bieden wij een gedegen opleiding. Ook voor aanvullende taxi opleidingen ben jij bij Dek Opleidingen aan het goed adres.

Voor meer informatie over taxi theorie, taxi praktijk of de aanvullende taxi opleidingen kun je klikken op 1 van onderstaande icoontjes. Wij zorgen ervoor dat je een rijopleiding op maat kunt volgen die aan jouw wensen voldoet.

Vaste instructeur
Gespecialiseerde docenten
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Opleiding in Goes en Bergen op Zoom
Opleiding in Goes en Bergen op Zoom
TX Keur geaccrediteerd
TX Keur geaccrediteerd

Meer informatie

Taxipas aanvragen bij KIWA

Om als taxichauffeur aan de slag te mogen gaan moet je in het bezit zijn van een bestuurderskaart. Deze dient te worden aangevraagd bij de KIWA. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je voldoen aan enkele voorwaarden. Zo moet je beschikken over een geneeskundige verklaring die niet ouder is dan 4 maanden en over een originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Chauffeurskaart aanvragen

Kosten

Kosten opleiding tot taxichauffeur

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van de taxipas? Bel ons via 0113-223140 of vul onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens