Trekker rijbewijs (T)

Per 01-07-2015 is het trekker rijbewijs ingevoerd. Was je voor deze datum nog niet in het bezit van het autorijbewijs en wil je op een landbouw- of bosbouwtrekker (LBT) of een motorrijtuig met beperkte snelheid op de openbare weg rijden? Dan moet je in het bezit zijn van het trekker rijbewijs.

Dek Opleidingen is dé Opleider van Zeeland en West Brabant voor het trekker rijbewijs. Je kunt bij ons trekker lessen en examen doen in Goes, bergen op Zoom en Terneuzen.

ZLTO korting mogelijk
ZLTO korting mogelijk
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Meer informatie

Trekker rijbewijs

Vergoeding Colland Arbeidsmarktfonds

MBO-leerlingen die een opleiding volgen in de groen-, grond- en infrasector kunnen een deel van de kosten van het halen van het T-rijbewijs vergoed krijgen. Het behalen van het T-rijbewijs is een flinke investering, maar als je aan de slag wilt in de loonwerksector (cumelasector), is het een goede en noodzakelijke investering in je toekomst. Daarom stellen sociale partners, werkgevers en bonden via het Colland Arbeidsmarktfonds een vergoeding van € 700,- beschikbaar als tegemoetkoming in de kosten voor het behalen van het T-rijbewijs.

 

Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet je het T-rijbewijs halen in je eerste schooljaar of maximaal zes maanden voor de start van het eerste jaar. Ook aan je werkgever waar je werkt of stage loopt  zijn een aantal voorwaarden verbonden om de vergoeding te kunnen aanvragen.

Lees meer over de regeling

Trekker rijbewijs

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van het trekker rijbewijs? Bel ons via 0113-223140 of vul onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens