Opleiding

Trekker praktijkopleiding bij Dek

Als je bent geslaagd voor je theorie-examen voor het trekker rijbewijs en je bent 16 jaar oud, dan mag je beginnen met de praktijklessen.  Bij Dek Opleidingen ben je hiervoor aan het juiste als je de opleiding wilt volgen in Goes, Bergen op Zoom of Terneuzen

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Het T-rijbewijs

De praktijkopleiding

De praktijk voor het trekker rijbewijs start met een intest. Dit is een rijles van twee uur waarbij onze instructeur kijkt naar wat je al kunt, je leertempo en je motivatie. Na de intest krijg je een advies over hoeveel lessen je nodig hebt tot het praktijkexamen.

Aan de hand van het advies van de intest kunnen we samen met jou een mooie planning maken voor zowel de praktijklessen als het praktijkexamen. Het is mogelijk om één of enkele keren per week te lessen of een spoedopleiding van een aantal dagen. Hierbij moeten we rekening houden met jouw beschikbaarheid, de beschikbaarheid van de examens bij het CBR en onze beschikbaarheid. Wanneer je de opleiding gaat volgen in Bergen op Zoom of Terneuzen dan plannen we de opleiding altijd in een korte periode.

Tijdens de lessen wordt jij zo goed mogelijk voorbereid op het praktijkexamen. Tijdens het praktijkexamen wordt er gekeken naar de voertuigbeheersing en hoe jij aan het verkeer deelneemt. Dek hierbij aan het omgaan met mede weggebruikers, het verlenen van voorrang en besluitvaardig rijden.

Instructeurs trekker (T)

John

Jan den D

Ko

Kosten

Prijzen opleiding trekker

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van de praktijk voor het trekker rijbewijs? Bel ons via 0113-223140 of vul onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens