Opleiding

Haal je rijbewijs voor de vrachtauto met aanhanger (CE) bij Dek

Bij Dek Opleidingen ben je aan het juiste adres voor jouw opleiding voor het rijbewijs voor vrachtauto met aanhanger. Met vestigingen in Goes, Terneuzen en Bergen op Zoom zijn wij dé opleider van Zuidwest Nederland. Voor het lessen en het examen moet je in het bezit zijn van minimaal het C rijbewijs. 

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Gratis rijlesapp
Gratis rijlesapp
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Vaste instructeur
Vaste instructeur
Meer informatie

Rijbewijs CE, de opleiding en examen

Opfrislessen vrachtauto met aanhanger

Heb je lang niet in een vrachtauto met aanhanger combinatie gereden en wil je toch graag weer op een verantwoorde manier de weg op? Dan is het misschien verstandig om eens een opfris les te nemen. Voor het maken van een afspraak bel je met onze planning en wordt de les gepland. De instructeur zal eerst vragen naar de door jou gewenste aandachtspunten. Daarna stap je met een instructeur in de vrachtwagen met aanhangwagen. Dit kan in het eigen voertuig zijn, maar ook in een voertuig van Dek. Bovendien kan er sprake zijn van opbouw. Dan starten we in een lesvoertuig van ons en wanneer het steeds beter gaat, wordt over gestapt naar het voertuig van de klant.

De focus van de opfris les ligt bij jou. Door een persoonlijke aanpak proberen we je weer op een zo veilig en ontspannen mogelijke manier aan het verkeer te laten deelnemen.

Na de eerste les(sen) zal de instructeur met je doornemen hoe het is gegaan en hoe het voor je aanvoelde. Afhankelijk van wat de conclusie is, wordt gekeken of extra lessen gewenst zijn. Hierin beslis je uiteraard zelf.

Instructeurs C/CE/C1

Johan

Ronnie

Paul W

Alex

Peter G

Marius

Marius

Ko

Jan den D

Hans B

Hans P

Eric

Kosten

Kosten rijbewijs vrachtauto met aanhanger

Ben je benieuwd naar de kosten van het behalen van het rijbewijs CE? Bel ons via 0113-223140 of vul onderstaand formulier in en wij sturen je de prijzen toe in een offerte op maat.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens