Opleiding

Vrachtwagen chauffeur worden

Altijd al vrachtwagen chauffeur willen worden? Meld je dan nu aan voor de opleiding voor het rijbewijs C(E). Hier zijn verschillende mogelijkheden toe. Je kunt uiteraard als particulier of via jouw werkgever aanmelden. Maar er bestaat ook een beroepsbegeleide leerweg tot vrachtauto chauffeur. Bovendien is er vanwege de economische groei in 2016 en 2017 sprake van een gesubisidieerd traject tot vrachtwagen chauffeur. Op deze pagina vind je meer informatie over chauffeur worden.

Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
Schakel en automaat mogelijk
Schakel en automaat mogelijk
Vaste instructeur
Vaste instructeur

Werken leren (BBL)

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) biedt de BBL opleiding tot vrachtwagen chauffeur aan. Binnen een traject van 2 jaar haal je de papieren om volwaardig chauffeur te worden. Wekelijks werk je 4 dagen bij een leerbedrijf en ga je 1 dag naar school. Op deze manier kun je al geld verdienen terwijl je nog in de opleiding zit. 

De rijopleidingen volg je bij een STL gecertificeerd opleider bij jou in de buurt. Dek Opleidingen heeft deze certificering en voert al jaren de rijopleidingen uit voor het Sectorinstituut. Wil je meer informatie over het BBL traject tot vrachtauto chauffeur? Kijk dan eens op: www.stlwerkt.nl.

De video hiernaast geeft een goed beeld van de BBL opleiding via STL.

Pak deze kans!

Zij-instroom traject vrachtauto chauffeur

Vanwege de economische groei stijgt de vraag naar vrachtwagenchauffeurs. Daarom is dit jouw kans om heel goedkoop de opleiding te kunnen volgen. Via de zij-instroom regeling is het namelijk mogelijk om 90% van je opleidingskosten vergoed te krijgen. Bovendien heb je baangarantie bij een potentiële werkgever. Na het behalen van je rijbewijzen kun je daardoor gelijk aan het werk als vrachtauto chauffeur. Om voor dit traject in aanmerking te komen, dien je wel aan enkele eisen te voldoen. 

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens