Opleiding

Scooter theorie

De eerste horde die je moet nemen voor je rijbewijs is de scooter theorie. Gelukkig is Dek Opleidingen er om je op weg te helpen. Vanaf 15,5 jaar mag je op voor je theorie. Ieder kiest zijn eigen manier om zich voor te bereiden op de theorie examens scooter. Zo kun je kiezen om thuis te studeren, voor individuele begeleiding of bijvoorbeeld een klassikale cursus. We helpen je graag met een studie op maat. Check onze actuele cursusagenda om een dagcursus voor de scooter theorie in te plannen.

Cursusagenda

Scooter rijbewijs theorie
Opleiding op maat
Opleidingen op maat
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Hoog slagingspercentage
Goedkoop opleidingspakket
Goedkoop opleidingspakket

Theorie scooter prijs

Ben je benieuwd naar wat de theorie voor de scooter voor prijs met zich mee brengt. Bekijk dan onderstaande tabel, herin staan ook de kosten voor een los theorie examen voor de scooter vermeld.

Soort Kosten
Theorieboek € 31,50
E-Learning / speedtheorie € 36,00
Online examentraining á 20 examens € 25,50
Theoriecursus € 85,00
Individuele begeleiding per 80 minuten € 80,00
Regulier theorie-examen € 51,00
Verlengd theorie-examen € 68,00
Individueel theorie-examen € 145,00
Meer informatie over

Hoe je Scooter theorie te leren?

Aanvragen theorie-examen

scooter theorie bij het CBR

Je kunt bij Dek Opleidingen terecht voor het aanvragen van je theorie-examen. Zo helpen we graag met het uitkiezen van een geschikte dag. Na de betaling nemen we de beschikbare data en tijden door en kunnen we je examen plannen. Je mag examen doen als je 15,5 jaar bent. Ben je geslaagd? Dan is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Het theorie-examen duurt maximaal 30 minuten en bestaat uit 50 vragen, waarvan je er minimaal 44 goed moet hebben beantwoord.

Er zijn verschillende soorten theorie-examens. Uitleg daarover vind je hieronder.

Scooter theorie bij het CBR
Soorten

Soorten theorie-examens bij het CBR

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande theoriecursussen voor de bromfiets. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of aanmelden?

Neem contact op

Ik wil
Ik ben