Opleiding

Machinist Autolaadkraan TCVT

Dek Opleidingen is dè opleider in Zuidwest Nederland op het gebied van logistieke opleidingen waarbij een TCVT certificaat behaald dient te worden. Zo ook voor de cursus Machinist Autolaadkraan. Met vestigingen in Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen kun je bij ons op meerdere locaties terecht voor. Wij verzorgen bovendien in-company trainingen in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland om werknemers in hun eigen werkomgeving te trainen in hun vaardigheden en aandacht voor veiligheid. 

Meer informatie over de opleiding Machinist Autolaadkraan met TCVT is onderstaand terug te vinden. 

Zeer ervaren instructeurs
Ervaren instructeurs
in-company opleiding op maat
In-company training mogelijk
Met code 95 mogelijk
Met code 95 mogelijk

Meer informatie

Autolaadkraan TCVT

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden/prijzen van de cursus Machinist Autolaadkraan met TCVT certificaat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0113-216447 voor meer informatie en de bijbehorende kosten. Ook voor de eventuele subsidiemogelijkheden adviseren wij om contact met ons op te nemen.

Inschrijven

Cursusagenda

Hieronder vind je alle geplande cursussen voor deze opleiding. Selecteer een vestiging om alleen de cursussen op die locatie te zien. Voor specifieke wensen of groepsopgaven kun je contact met ons opnemen om eventuele andere mogelijkheden door te nemen.

Meer informatie of een offerte ontvangen?

Doe een aanvraag

Ik wil
Ik ben
Contactgegevens